Obrazovanje - Centar za obrazovanje

Obrazovanje za odrasle

• Verificirani programi (upis u radnu knjižicu)

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Algebra iz Zagreba provodimo verificirane programe osposobljavanja (upis u radnu knjižicu) za ECDL operatere, ECDL specijaliste, knjigovođe i samostalne knjigovođe.

• ECDL OPERATER (cijena 2.700 kuna-gotovina; 3.000-kartice ili čekovi)

• ECDL SPECIJALIST (cijena 3.500 kuna-gotovina; 3.850 kuna-kartice ili čekovi)

• KNJIGOVOĐA (cijena 3.300 kuna-gotovina; 3.650 kuna-kartice ili čekovi)

• SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA (cijena 4.590 kuna-gotovina; 5.100 kuna-kartice ili čekovi)


Također, u suradnji s privatnom školom stranih jezika, ritmike, plesa i sporta „Cvrčak“ organiziramo ŠKOLU STRANIH JEZIKA – ENGLESKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI I ŠPANJOLSKI Svaki završeni stupanj upisuje se u radnu knjižicu.

Cijena: Modul (70 sati) 2.600 kuna

Stupanj (140 sati) 5.000 kuna


Sve dodatne informacije potražite u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, Josipa Zorića 21 a, radnim danom od 8 do 15 ili na brojeve telefona 2753 419; 098/ 465 890


• Tečajevi i radionice za odrasle

U Pučkom otvorenom učilištu svatko može pronaći nešto za sebe pa smo tako za odrasle pripremili radionice:

• KROJENJE I ŠIVANJE

Trajanje tečaja je 20 sati, a cijena iznosi 400 kuna.
Polaznici nakon završetka tečaja mogu samostalno iskrojiti i sašiti jednostavnije dijelove odjeće. Polaznici rade na vlastitim mašinama za šivanje.

• LIKOVNI

Trajanje tečaja je 60 sati. Cijena 1.500 kuna.
Tečaj traje tijekom cijele godine. Polaznici uče osnovne tehnike crtanja, slikanja i modeliranja. Po završetku tečaja POU organizira skupnu izložbu svih polaznika.

• AEROBIC

Program vježbi prilagođen ženama srednje životne dobi.
Tečaj se održava dva puta tjedno. Cijena 150,00 kuna mjesečno.

• ORIJENTALNI PLES

U suradnji s Društvom oaza tolerancije - orijentalni i folklorni plesovi, Pučko otvoreno učilište od sredine rujna organizira TEČAJ ORIJENTALNIH I FOLKLORNIHPLESOVA. Tečaj orijentalnog plesa održavat će se jednom tjedno u trajanju od dva školska sata (2 puta po 45 minuta) i to petkom u poslijepodnevnim satima, a točno vrijeme dogovorit ćemo s polaznicima. Stručna voditeljica je Ivana Medvedec koja će raditi s polaznicima u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. Cijena tečaja je 150,00 kuna mjesečno.

• KREATIVNA RADIONICA

Organiziraju se tijekom cijele godine, a vrijeme trajanja ovisi o programu. U ponudi su radionice izrade nakita, radionice za izradu pisanica i božićnog nakita, radionica zlatoveza, decoupage tehnika, slikanje na staklu, makrame i origami. Cijena radionice je 50 kuna za dva sata. Materijal osiguran.

• VODITELJ BRODICA

Tečaj se organizira po potrebi nakon prijave dovoljnog broja kandidata (6 do 8). Tečaj vodi iskusni pomorski kapetan. Predavanje i ispiti organiziraju se u tri dana – utorak, srijeda predavanje, a u četvrtak ispit.
Cijena tečaja za voditelja brodica B kategorije (iznad 18. god.) - 850 kn
Cijena tečaja za voditelja brodica A kategorije ( do 18 god.) -500 kn

INFORMATIKA 50 +( za osobe srednje i starije životne dobi)

Trajanje tečaja je 30 sati, cijena 600 kuna, plativo u tri obroka. Polaznici tijekom 30 sati programa stječu osnovna znanja korištenja računalom i usvajaju temeljne informatičke pojmove

• Osnove rada u programu Windows

• Pronaći informacije na internetu

• Razmjenjivati e-mail poruke


Nastava se odražava u prijepodnevnim satima, u informatičkoj učionici sa deset računala. Nakon završetka polaznici dobivaju uvjerenje o završenom tečaju. Voditeljica tečajeva je Kornelija Petrović.

Sve dodatne informacije potražite u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, Josipa Zorića 21 a, radnim danom od 8 do 15 ili na brojeve telefona 2753 419; 098/ 465 890